Monday, 7 May 2012

habis dah..

Assalamualaikum

hai, lama tak update, hampir 3 minggu juga kot..hehe.. bila dah bercuti dan pulang ke rumah, automatically aku akan menghadapi masalah untuk connect to internet..tambahan pulak aku ni pengguna broadband aje, tak guna wi-fi macam awak-II semua...hihih.. bila dah guna broadband tu, internet asyik putus je,,aku pun jadi putus hangin juga la nak update blog aku yang tak seberapa ni..

Alhamdulillah, aku sangat-II enjoy cuti semester ni walaupun aku tak la pergi bercuti jauh-II macam awak-II semua..heh... bagi aku, selagi aku dapat habiskan masa dengan keluarga tercinta, tu dah cukup buat aku gembira hingga tak terkata...:D

okay, cuti pun habis dan esok aku bakal memulakan semester baru..semester 3!
seperti biasa lah, bila memulakan semester baru, aku pun mula lah buat azam baru...haha.. pandai berazam je, buatnya tak...azam semester lepas pun entah ke mana dah..tak terlaksana pun...adoii..
untuk semester kali ni, azam aku adalah---- aku nak laksanakan azam aku yang tak terlaksana tu..hihi.
Insya Allah, akan aku cuba laksanakan...




pssttt:  rindu dekat rumah...nak balik!

3 comments:

  1. good luck for your 3th sem..try your best:)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. thanks Rieya, okay, I'll try my best! :D

    ReplyDelete

Thanks for dropping by! Tinggalkan jejak anda disini